Elämää arjen yläpuolella.

Frisbeegolf

Huittisten Ratsastuskeskuksessa Peikkometsän kupeesta löytyy 9-väyläinen frisbeegolfata. Rata on suunnattu aloittelijoille ja jo lajin saloihin perehtyneille harrastajille. Vaikkakin väylät ovat lyhyitä, antavat ne silti haastetta myös kokeneillekin heittäjille. Mielenkiintoisesti sijoitetut korit, ahtaat väylät ja korkeuserot luovat hienon kokonaisuuden. Radalla on viikottainen hoito.

Pääset heittämään radalle maksamalla 2 euron ratamaksun, jonka voi maksaa radan vieressä olevaan kassaan, kahvila Onnenkenkään tai toimistoon, josta voi myös vuokrata kiekkoja.


Viikkokilpailut

Rekikosken viikkokisat heitetään torstai-iltaisin klo 18.30 alkaen. Kauden kisaformaatti on edelleen sama kuin useana edellisenä vuonna. Jokaisen kisan parhaan lisäksi kisataan koko kauden kestävässä poolikisassa. Kauden päätteeksi  kolme eniten poolipisteitä kerännyttä jakaa kauden aikana kerätyn poolipotin. Lisäksi kauden parhaan tuloksen heittänyt palkitaan 100 euron arvoisella paikallisella lahjakortilla.

Palkintopotti koostuu viikkokisojen osallistumismaksusta. 4 euron maksusta menee 1 euro illan palkintopottiin, 2 euroa kauden poolikisaan ja 1 euro Rekikoskelle. Parikilpailuja on viikkokisakauden aikana joka kuukausi. Parikilpailussa 4 euron maksusta menee 3 euroa kilpailun 2-3 parhaalle parille ja 1 euro Rekikoskelle. 

Poolipistekilpailu

Poolit jaetaan kauden aikana heitettyjen kierroskeskiarvojen mukaisesti. Jokaiselta heittäjältä keskiarvoon huomioidaan kauden parhaimmat kierrostulokset. Neljä kauden parasta keskiarvoa omaavaa menee ykköspooliin, neljä seuraavaa kakkoseen jne. Jokaisen poolin voittaja saa pisteen. Eniten kauden aikana pisteitä keränneet palkitaan poolipotilla. Poolikisan rahapotti jaetaan kolmelle parhaalle suhteessa 50-30-20.

Jos kauden päätteeksi kaksi parasta on tasapisteissä, lasketaan 1. ja 2. sijoituksen tuomat rahat yhteen ja jaetaan puoliksi kahden parhaan kesken. Kolmas saa normaalisti kolmannelle sijalle kuuluvat rahat.

Keskiarvoon huomioidaan tuloksia seuraavasti:
1-4 heitettyä kierrosta: Paras kierrostulos
5-7 heitettyä kierrosta: 2 parasta kierrosta
8-11 heitettyä kierrosta: 3 parasta kierrosta
12-15 heitettyä kierrosta: 4 parasta kierrosta
16-19 heitettyä kierrosta: 5 parasta kierrosta
20-23 heitettyä kierrosta: 6 parasta kierrosta
24-26 heitettyä kierrosta: 7 parasta kierrosta

Mikäli keskiarvo on sama usealla pelaajalla ensimmäiseksi huomioidaan parempi yksittäinen kierrostulos. Seuraavaksi verrataan heitettyjen kierrosten määrää jolloin eniten heittänyt on ensimmäisenä. Mikäli heittäjät ovat edelleen tasoissa TD määrittelee järjestyksen.

Jos jonkin heittäjän keskiarvossa on huomioitujen kierrostulosten jälkeenkin syytä epäillä vilppiä, TD:llä on oikeus pudottaa huomioitavien kierroksien määrää keskiarvolaskennassa kyseisen heittäjän kohdalla.

Mikäli heittäjä tahallaan pelaa heikkoja kierroksia pudottaakseen keskiarvoa, TD:llä on oikeus hylätä kisatulos ja antaa poolipiste poolin toiseksi tulleelle.

Holarikisa

Viikkokisojen yhteydessä kerätään vapaaehtoinen 1 euron maksu holarikisaan. Jokainen kyseisessä kisassa holarimaksun maksanut pelaaja osallistuu holaripotin metsästykseen tässä kisassa. Jos kukaan ei heitä holaria, kerätty potti siirtyy seuraavaan viikkokilpailuun. 

Ilmoittautumiset klo 18.15 mennessä.


Viikkokisaohjelma 2022

19.5. 
26.5. Parikilpailu
2.6.
9.6.
16.6. 
23.6. Parikilpailu
30.6.
7.7.
14.7. Parikilpailu
21.7. 
28.7.
4.8.  
11.8. Parikilpailu
18.8. 
25.8.
1.9.
8.9. Päätöskilpailu, palkintojenjako ja grillaus